03.04.2014

Pressemelding: Solid årsresultat i Alliero-gruppen

Pressemelding
Oslo, 3. april 2014

Solid årsresultat i Alliero-gruppen

Håndverksgruppen Alliero ser stadig sterkere resultater av sin omstillingsprosess. Årsregnskapet for 2013 viser tydelige forbedringer i inntjening og lønnsomhet.

Alliero-gruppen er store på rehabilitering, restaurering og vedlikehold av eiendom, og alene om å tilby de fleste typer håndverkstjenester fra eget hus.

Konsernet har vært gjennom en omfattende omstillingsprosess som har gitt gradvis forbedring over tid.

Den positive utviklingen fortsatte i 2013. Ifølge årsregnskapet økte totalomsetningen i konsernet, som består av tre selskaper, fra 405 til 469 casino pa natet millioner kroner. Driftsoverskuddet, EBITDA, økte fra 6 til 28,5 millioner og resultatet før skatt, EBT, fra -10,6 millioner til 10,4 millioner.

– Gode leveranser, aktivt salgsarbeid og bedre balanse mellom private og offentlige kunder bidro til god ordreinngang og videre omsetningsvekst, sier konsernsjef Amund Alm.

Også 2014 har startet bra for Alliero-gruppen. I løpet av årets to første måneder fikk selskapene i gruppen en rekke nye, viktige oppdrag. Noen eksempler er rehabilitering ved Regjeringskvartalet, Østbanehallen og flere boligsameier – samt en rekke elektroprosjekter.

– Vi er glade for den positive utviklingen, men har fortsatt mange spennende forbedrings-områder å jobbe med. Målet er å bli best på alle våre virksomhetsområder, avslutter Alm.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Alliero-gruppen
Amund Alm, konsernsjef
Mobiltelefon: 95 79 25 35
E-post: amund.alm@alliero.no

 

 

 

 

« »