13.01.2015

Pressemelding: Geir Skoglund tar over som konsernsjef i Alliero

Pressemelding
Oslo, 13. januar 2015

Geir Skoglund tar over som konsernsjef i Alliero

Geir Skoglund (48) tiltrer som konsernsjef i Alliero Holding. Han har bakgrunn fra blant annet Peab, NCC og senest BWG, og har bred erfaring fra både ombygging og nybygg. Skoglund er utdannet ingeniør og sivilingeniør, og har bakgrunn som tømrer.

Amund Alm har vært med i styret i Alliero siden 2008, og påtok seg oppgaven som konsernsjef i 2011 for å gjennomføre en nødvendig omstillingsprosess fram til 2015. Som en naturlig utvikling av selskapet har styret og Alm kommet til enighet om å få nye krefter inn for å lede selskapet. Amund har i sin tid som konsernsjef ledet Alliero gjennom viktige og nødvendige restruktureringer og krevende integrasjoner.

«Jeg er meget glad for at Geir Skoglund har takket ja til jobben som konsernsjef i Alliero.  Hans lange ledererfaring og bakgrunn som både håndverker og sivilingeniør er en unik og verdifull kombinasjon for Alliero. Han vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av Alliero som Norges ledende fagmiljø innen restaurering, rehabilitering og vedlikehold av eiendom», sier Bjørn Erik Reinseth, styreleder i Alliero Holding AS.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Alliero Holding AS
Styreleder Bjørn Erik Reinseth
E-post: ber@foinco.no
Telefon: 47 990 22 000

Om Alliero
Håndverksbedriften Alliero er en totalleverandør av håndverkstjenester innen rehabilitering, ombygging og restaurering av eiendom. Selskapene i gruppen utfører årlig mer enn 300 oppdrag for profesjonelle eiendomsaktører i Oslo og Akershus og har en rekke serviceavtaler om løpende vedlikehold av bygg. Med historie og røtter tilbake til 1929, kombinerer Alliero stolte håndverkstradisjoner og en moderne, profesjonell driftsform. Selskapet har ca 300 ansatte, hovedkontor i Nydalen og en årsomsetning på drøyt 450 millioner kroner. Mer informasjon på www.alliero.no

« »