19.12.2019

Alliero gir julegave til Frelsesarmeen

Alliero har i år valgt å gi et bidrag til Frelsesarmeen istedenfor julegaver til ansatte. Dette passer godt med Allieros verdier knyttet til samfunnsansvar. Gaven utgjør et beløp på kroner 25 000, og kan være med på å bidra til at de som er vanskeligstilte får en bedre tilværelse.

Frelsesarmeen har alltid drevet med sosialt arbeid og utøver i dag en rekke tiltak med fokus på omsorg for hele mennesket. Arbeidet innebærer blant annet lavterskeltilbud, botilbud og helsetjenester for rusmisbrukere, program for barne- og familievern, hjelp til vanskeligstilte eldre, fengselsvern og institusjoner for barn og unge. I forbindelse med julehøytiden er julegrytene en velkjent tradisjon som innebærer at penger og julegaver samles inn på steder der julegrytene står plassert. Gavene i grytene blir til varme vinterstøvler, mat, fyring og gode opplevelser året gjennom.

Gaven er overlevert Frelsesarmeen, som satte stor pris på støtten. Bidrag fra bedrifter gjør at de kan gjennomføre planlagte aktiviteter og tilby «suppe, såpe og frelse» til de som trenger det mest.

« »